PINNANKORKEUDEN OSOITUSLAITE

Toisinaan on tarve osoittaa pinnankorkeus jossain säiliössä jossa on vain vettä. Ja säiliö on sellaisessa paikassa josta pinnankorkeutta on hankala tarkistaa. Silloin tämä laite auttaa.

Laite on tarkoitettu pinnankorkeuden osoitukseen säiliössä joka on hankalassa paikassa tai jossain ylhäällä, jonkin matkan päässä täyttöpisteestä. Kun säiliötä ollaan täyttämässä, silloin täytyy jonkun olla koko ajan seuraamassa säiliön täyttymistä. Tai sitten vain täytetään kunnes säiliö tulee yli ja vesi valuu lattialle. Tämän osoituslaitteen avulla on mahdollisuus täyttää säiliö niin että, säiliö täyttyy haluttuun korkeuteen, eikä ylitäyttöä tapahdu. Anturin rakenteesta riippuu miten säiliön täyttyminen esitetään laitteen kannessa. Laitteen kanteen on sijoitettu 6kpl lamppuja jotka syttyvät säiliön täyttyessä. Kytkentä on hyvin yksinkertainen ja edullinen toteuttaa.

 Jos laitteesta tekee verkkojännitteellä toimivan, täytyy olla hyvin huolellinen laitetta kytkettäessä.
 ASIANTUNTEMATTOMAT  EIVÄT  SAA RAKENTAA   LAITETTA VERKKOJÄNNITTEELLÄ  TOIMIVAKSI !!!!

Laite toimii aivan hyvin niinkin, että verkko osan tilalle kytketään paristo, kytkimen kautta. Kytkimellä laite kytketään päälle, silloin kun sitä käytetään, tai halutaan pinnankorkeus tarkistaa.

Kotelo 
Kytkentä 
Anturi 
Osat 
Piirilevyt 
Verkkolaite

Kotisivu  Elektroniikka sivulle